Om firma frokostordning og kantineordning

Firma frokostordning og kantineordning

Hos Gourmiddag mener vi, at frokosten i firmaet er dagens vigtigste måltid. Derfor udvikler vi løbende nye og spændende retter til vores frokostordning til firma og erhverv. Menuen her er et eksempel på, hvordan jeres nye frokostordning kan se ud – menuen varierer naturligvis fra dag til dag, så I altid kan se frem til noget nyt og spændende på frokostbordet.

Vores frokostordninger et varieret udbud af både varme og kolde retter samt brød, pålæg og salat. Derfor foreslår vi, at vi tager en snak om jeres behov, så I kan få en frokost, der bringer smilene frem. Hver dag.

I kan få frokost fra Gourmiddag på 2 måder:

1. Få frokosten leveret direkte til døren:

Vi leverer maden lige til jeres dør, og vi er selvfølgelig fleksible, hvis I en dag har brug for flere eller færre kuverter.

2. Lån os jeres kantine:

Har I et køkken eller en kantine, kan vi også komme ud til jer og lave jeres frokost. Vi har vores egne kokke, bagere og konditorer, som kommer ud til jer og laver jeres mad af friske og gode råvarer. Og menuen varierer fra dag til dag, så I kan se frem til nye og spændende retter hver dag.

Er du i tvivl?

– Prøv en gratis prøvefrokost!

Prøvefrokost tilbydes på kuverterbestillinger på over 20.

Frokostmenu – et eksempel

Se et eksempel på en lækker frokostmenu.

Hvad koster det?

Du kan blive klogere på prisen for en frokostordning her.

Vil du vide mere?

Ring til os på tlf. +45 26 78 20 00 eller send en mail til info@gourmiddag.com og hør mere om, hvordan I kan få frokost- eller kantineordning fra Gourmiddag.