Værdier

Vores værdier

Hos er er god smag ikke kun et spørgsmål om mad. Vi arbejder ud fra et værdisæt, som gennemsyrer alt det, vi laver. Det, der ender på din tallerken skal have værdi.

Ikke kun for dig, men ligeså meget for os.

Økologi

Vi har det økologiske bronzemærke og arbejder kontinuerligt mod sølvmærket. Dette, både fordi vi ønsker at være med til at fremme bedre dyrevelfærd og en mere miljørigtig produktion, men også for at reducere indtaget af pesticidrester gennem kosten. Derfor tilbyder vi økologisk frokostordning og catering til en pris, hvor alle kan være med.

Bronze - Økologisk Spisemærke

Bæredygtighed

Cirka 20% af det totale klimaaftryk i Danmark stammer fra den mad, vi spiser. Som mad-virksomhed har vi et ansvar, og vi har derfor taget aktivt stilling ud fra et bæredygtighedsperspektiv i alle de valg, vi træffer hver dag – lige fra emballagen, som vi altid genbruger når muligt, til valg af leverandører og vores fokus på økologi. 

Kvalitet

Hvis ikke vi kan levere mad af høj kvalitet, så gider vi slet ikke. Derfor vælger vi altid kun de absolut bedste råvarer og de bedste smagssammensætninger.

Fødevaresikkerhed

Det skal give sig selv. Og det gør det hos os. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din mad er behandlet under ordentlige, hygiejniske forhold.

Innovation

Vi er ikke bange for at prøve noget nyt. Og vi er ikke bange for at udfordre dig. Vi tænker hele tiden i nye smagssammensætninger, anretninger og tilberedninger, så vi kan give dig en helt unik smagsoplevelse.

Service

Vores mission er at give dig den bedste smagsoplevelse på den måde, der passer dig bedst. Så simpelt er det.

Faglighed

Kvalitet kommer ikke af sig selv. Derfor består vores team udelukkende af kompetente, innovative, fantasifulde og madglade kokke, konditorer, bagere og servicefolk, der er uddannede i at give dig den bedste madoplevelse.