Referencer

Referencer

Vi har løst opgaver for flere forskellige virksomheder og i mange forskellige anledninger. Nedenfor kan du se en liste over nogle af vores kunder og samarbejdspartnere.

Ikea
Sekoia
Enversion
De 5 gaarde
BESTSELLER
Signaturgruppen A/S
Århus Maskinmesterskole
NCI (Navitas Science and Innovation)
Gallaåbningen af Festugen
Nordic Innovators A/S
Rodkjær eventbureau
Dentalhuset
Incuba A/S
Porsche
Only
Vila

 

Samarbejdspartnere:

Mefisto vinbar og restaurant, Århus
Monk Fish Eventbureau.

 

“Vi fik i lørdags en helt igennem fantastisk lækker middag til Laura og Kevins bryllup. Også bryllupskagen var helt i top, har aldrig fået så lækker en kage før.”

Suzette Wedel, anmelder på Facebook

 

“1000 TAK for den lækreste bryllupskage man kan ønske sig – passionsfrugtmousse og chokolademousse gemte sig under bær og marcipan herfra. Mvh bruden”

Tilfreds kunde i Facebook-kommentar

 

“Gourmiddag stod for menuen og afviklingen af middagen ved vores bryllup, hvilket levede fuldt ud op til vores forventninger. Et bryllup afholdt i private rammer, som vi valgte, kræver at set-uppet er fleksibelt, personligt og ikke mindst god kvalitet. Her leverede Gourmiddag på alle punkter og Peter Cramons tilgang til samarbejdet var løsningsorienteret og ærligt hele vejen igennem. Vi giver de varmeste anbefalinger med på vejen.”

Charlotte Pape

 

“Peter Cramon og Gourmiddag Food er min fortrukne samarbejdspartner når det gælder afholdelse af større arrangementer. Alle aftaler bliver overholdt 100% hvad angår kvalitet og levering.”

Lars Kyllesbech, indehaver af Mefisto Aarhus.

 

“Vi er meget glade for at blive forkælet af Gourmiddag hver dag – maden er lækker og varieret, og der er altid nogle små overraskelser, som vi kan glæde os til. Som international virksomhed med meget rejseaktivitet værdsætter vi fleksibiliteten ift. antallet af spisende, og det er yderst nemt at kommunikere med dem. Gourmiddags service imødekommer vores ønsker på alle niveauer.”

Mirja Eschermann, Asimut Software

 

“Bliver fem dage om ugen forkælet med stor kærlighed til faget igennem Gourmiddags frokostordning på mit arbejde. Alsidighed i menuerne, kvalitet i råvarerne og ikke mindst gedigent håndværk kendetegner hver eneste leverance!”

Thea Boje Windfeldt, implementeringschef hos Sekoia

 

“Det har været en udsøgt fornøjelse at have haft Gourmiddag som restauratør.
Det er som om intet er umuligt for Peter og hans team. TAK for mad”

Anders Everhard Schrøder, BESTSELLER

 

“Kantinemad ud over det sædvanlige!”

Anja Bremholm Nielsen

 

“Fremragende smagsoplevelse med friske råvarer og alt er hjemmelavet på et fantastisk højt plan. Jeg er fan”

Klaus Dübe