Bryllup

Den komplette bryllupsmenu

 

Jeres bryllup er en ganske særlig begivenhed. Der er rigtig meget, der skal planlægges, og som skal gå op i en højere enhed, så I kan få den bryllupsfest, I drømmer om. Derfor har vi hos Gourmiddag specialiseret os i at levere den komplette bryllupsmenu, der inkluderer alt fra velkomstdrinks til natmad – og herunder også jeres personlige bryllupskage.

 

Skræddersyet bryllupsmenu

Vi vil ikke presse en standard bryllupsmenu ned over jeres fest. Vi vil meget hellere lave den menu, der passer perfekt til jer og jeres fest. At lave den perfekte menu er derfor et tæt samarbejde mellem jer og os. Og jo mere vi ved om jer og jeres fest, desto bedre en menu får I.

Vi har masser af gode idéer og forslag til bryllupsmenuen, men vi vil allerhelst høre fra jer først.

 

Vores konditor laver jeres personlige bryllupskage

Vi har vores eget hold af dygtige bagere og konditorer, der er specialister i at lave smukke, lækre og personlige bryllupskager samt desserter. Vi lytter til, hvad I godt kan lide, så kagen bliver lige efter jeres smagsløg. Vi lytter ligeledes til jeres idéer til kagens udseende og kommer naturligvis med forslag, som I måske ikke selv var kommet frem til.

 

“Gourmiddag stod for menuen og afviklingen af middagen ved vores bryllup, hvilket levede fuldt ud op til vores forventninger. Et bryllup afholdt i private rammer, som vi valgte, kræver at set-uppet er fleksibelt, personligt og ikke mindst god kvalitet. Her leverede Gourmiddag på alle punkter og Peter Cramons tilgang til samarbejdet var løsningsorienteret og ærligt hele vejen igennem. Vi giver de varmeste anbefalinger med på vejen.”

Charlotte Pape

 

Hør mere om mulighederne

Ring til os på tlf. 26 78 20 00 eller send en mail til info@gourmiddag.com og fortæl os lidt om jeres ønsker til bryllupsfesten.