Selskaber

En god fest starter med god mad

Uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag, julefrokost, sommerfest eller firmaevent, så skal din fest være helt efter dit hjerte.

Menuen er et godt sted at starte. For god mad starter samtaler, god mad begejstrer, og god mad bliver husket. Faktisk kan man sige, at god mad gør din fest endnu mere mindeværdig.

Hvad er god mad?

God mad er mad, som ikke bare mætter. Det er mad, du glæder dig til at servere og forkæle dine gæster med. Det er lækre, friske råvarer. Det er sans for detaljer og lidt af det der lille ekstra, der får dine gæster til at bede om mere. Ikke af sult, men af lyst.

Det synes vi i hvert tilfælde. Og det er det, du får, når du lader Gourmiddag lave maden. Uanset om du skal have mad til 20 eller 1000.

Vi er ikke så firkantede

Nogle gange har du bare brug for at finde en festmenu, der er klar til bestilling. Andre gange har du brug for ekstra råderum.

Vi hjælper dig, uanset om det bare skal være nemt, eller om du har brug for sparring, har særlige ønsker, eller hvis du har brug for hjælp til at sammensætte hele menuen fra bunden.

Vi tilbyder catering til alle lejligheder – store som små

> Finger food

> Gourmet fastfood

> Konfirmation

> Bryllup

Fortæl os hvad du har lyst til

Fortæl os om din fest eller event, så vender vi tilbage til dig med gode forslag til, hvordan vi kan hjælpe dig. Send en mail til info@gourmiddag.com eller ring på på tlf.  2678 2000.