Gourmiddag catering

En god fest starter med god mad

Uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag, julefrokost, sommerfest eller firmaevent, så skal din fest være helt efter dit hjerte.

Menuen er et godt sted at starte. For god mad starter samtaler, god mad begejstrer, og god mad bliver husket. Faktisk kan man sige, at god mad gør din fest endnu mere mindeværdig.

 

Hvad er god mad?

God mad er mad, som ikke bare mætter. Det er mad, du glæder dig til at servere og forkæle dine gæster med. Det er lækre, friske råvarer. Det er sans for detaljer og det der lille ekstra, der får dine gæster til at bede om mere. Ikke af sult, men af lyst.

Det synes vi i hvert tilfælde. Og det er det, du får, når du lader Gourmiddag lave maden. Uanset om du skal have mad til 20 eller 1000. Eller flere.

 

Vi er ikke så firkantede

Nogle gange har du bare brug for at finde en festmenu, der er klar til bestilling. Andre gange har du brug for ekstra råderum.

Vi hjælper dig, uanset om det bare skal være nemt, eller om du har brug for sparring, har særlige ønsker, eller hvis du har brug for hjælp til at sammensætte hele menuen fra bunden.

 

Klik dig videre og se eksempler på:

3-retters gourmetmenu
Finger food-menu
Tapas
Gourmet fastfood-menu
Buffeter
Bryllupsmenu

Fortæl os, hvad du har lyst til

Skriv til os på info@gourmiddag.com eller ring til os på tlf.  26 78 20 00 og fortæl os om din fest eller event..